Bord niet parkeren

Bord niet parkeren nodig? Wij hebben verschillende niet parkeren borden in ons assortiment.
Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een bord met Eigen Terrein of het Niet Parkeren bord zoals je hiernaast ziet:niet-parkeren-bord De parkeerborden die wij aanbieden, zijn precies dezelfde als een officieel verkeersbord die je onderweg tegenkomt.

Aluminium uitgevoerd met een omgezette rand. Stevige en degelijke kwaliteit dus. De opdruk kun je zelf bepalen of ontwerpen of je kunt standaard niet parkeren bord kiezen uit onze standaard parkeerborden. Makkelijk en snel bestellen op parkeerbordonline.nl.

Op dit bord staat bijvoorbeeld Verboden te parkeren met een niet parkeren logo. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een parkeerbord bestellen met een andere tekst zoals Niet parkeren of parkeren op eigen risico bord. Het pictogram kun je dan ook zelf bepalen.

[su_spacer size=”1″]
Vanaf:  44,00 excl. btw
Vanaf:  44,00 excl. btw
Vanaf:  44,00 excl. btw
[su_spacer size=”5″]

Kies de gewenste bevestiging en bestel makkelijk online!
Hieronder vind je meer informatie over onze parkeerborden.
parkeerbord

Bevestiging

Kies uit verschillende mogelijkheden om het parkeerbord te bevestigen:
• Met paal (150cm) en beugels
• Met muurbeugels
• Zonder bevestiging (alleen het bord)

Materiaal

Onze parkeerborden zijn gemaakt van aluminium en daarna vollak wit gespoten. Doordat ze van aluminium zijn, roesten ze niet en is de levensduur zeer lang. De randen van de borden zijn machinaal omgezet. Net als bij een officieel verkeersbord. Onze parkeerborden zijn daardoor dus erg stevig en hebben een degelijke uitstraling.

Palen

De palen die wij leveren zijn van aluminium. Hoogte=150cm, diameter=48mm, wanddikte=3mm.parkeerbord-met-paal
De palen zijn erg stevig om in de grond te plaatsen en daaraan het parkeerbord te monteren. Plaats de paal +/- 50cm in de grond, zodat deze +/- 100cm boven het wegdek uitsteekt. Maar dit is natuurlijk naar persoonlijke smaak te bepalen. Als afwerking leveren wij standaard per paal een zwarte kunststof paaldop. Sla deze dop met een (rubberen) hamer voorzichtig bovenin de buis, na het plaatsen.

Voordelen van aluminium palen:
• Aluminium roest niet
• Sterk, stijf en stevig
• Licht in gewicht
• Makkelijk op maat te zagen

Paalbeugels

parkeerbordbeugelOnze parkeerborden met omgezette rand kun je makkelijk d.m.v. de bijbehorende paalbeugels aan de 48mm aluminium paal bevestigen. Hier heb je een steeksleutel of ratel van 13mm voor nodig. De beugels zijn van aluminium, dus deze roesten niet en gaan jarenlang mee. Je kunt de paalbeugel makkelijk in de uitsparingen van het parkeerbord plaatsen en vervolgens aandraaien. Er zijn 2 paalbeugels per bord nodig om het bord aan de paal te bevestigen.

Muurbeugels

Om een parkeerbord tegen een muur of wand te plaatsen kun je gebruik maken van de passende muurbeugels. Je hebt dan 2 beugels per bord nodig. De bevestiging is vrij simpel.muurbeugels Plaats eerst boven in het midden van het bord 1 beugel aan de muur of wand. Daarna plaats je het bord op de beugel. Plaats vervolgens de tweede beugel aan de onderkant van het parkeerbord in het midden en zet deze vast in de muur of wand.

Standaard parkeerborden of parkeerborden met eigen logo

Bij Parkeerbordonline.nl koop je niet alleen niet parkeren bord of verboden toegang borden. Ook voor alle andere parkeerborden kun je bij ons terecht. De meeste parkeerborden die wij verkopen zijn niet de standaard borden, maar de parkeerborden met eigen logo. Deze laatstgenoemde zijn bij ons zeer in trek. Een parkeerterrein dat is voorzien met nette parkeerborden met het logo van het bedrijf zijn een mooi visitekaartje voor de klanten of overige bedrijven op het parkeerterrein. Ook merken we dat de andere bedrijven worden aangestoken, doordat jij van die mooie parkeerborden hebt. We ontvangen daarna vaak snel ook orders van de bedrijven in de buurt. Parkeerborden met eigen logo dragen bij tot een nette en professionele uitstraling. Ze leveren een positieve bijdrage aan de corporate identity van je bedrijf.

Verschillende maten

De standaard maat van onze parkeerborden is 60x20cm. Dit vinden wij zelf een mooie en geschikte maat voor een parkeerbord. Op ruime afstand zijn de parkeer borden goed zicht- en leesbaar. Maar mocht er nu een andere maat wenselijk zijn, groter of kleiner. Dan is dat natuurlijk ook geen probleem en kunnen wij die ook leveren. Een aantal veel voorkomende maten zijn: 50x15cm, 40x20cm, 40x25cm of groter zoals bijvoorbeeld: 60x40cm, 80x50cm of zelfs 100x50cm is leverbaar. Informeer naar andere formaten als daar behoefte aan is.

Je kunt makkelijk een ontwerp maken in de parkeerbord designer die je op onze website vindt. Maar mocht je daar niet uit komen, geef dan je wensen door en dan kunnen wij een ontwerp voor je maken. Dit doen wij kosteloos. Mail ons dan het bedrijfslogo en hetgeen er op het parkeerbord moet komen. Een .jpg of .pdf of .eps bestand voldoet dan wel aan de printeisen. Maar mocht je dit niet hebben, dan kunnen we samen kijken hoe we aan een goed printbaar bestand komen. Door onze expertise op dit gebied komen er altijd wel uit. Onze dtp-afdeling staat altijd klaar om je te helpen.

Het maakt dus niet uit welk parkeerbord je nodig hebt. Een bord niet parkeren of een verboden te parkeren bord kopen. Bij Parkeerbordonline.nl ben je zoals je ziet, voor elk parkeerbord in welke maat dan ook op het juiste adres!

Vragen?

Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.
Bel: 010 741 34 77 of mail: info@parkeerbordonline.nl