Veelgestelde vragen

Grotere bedrijven of overheidsinstellingen kunnen bij ons, na overleg, ook per factuur op rekening betalen.

Wij trachten al onze producten en borden zo snel mogelijk te leveren. Voor standaard parkeerborden hanteren wij een levertijd van 1 – 2 werkdagen. Voor parkeerborden met eigen ontwerp / logo geldt een levertijd van 2 – 3 werkdagen. De levertijd bij bestellingen met langere palen dan 150cm is 3 tot 4 werkdagen.

Mocht je de (parkeer)borden nog sneller nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk altijd met ons overleggen. Neem dan gerust contact met ons op.

Over de verzendkosten berekenen wij 21% btw. Dit komt doordat wij verzenden via de verzendservice MyParcel. MyParcel berekend namelijk ook btw in de facturen die wij van hun krijgen. Zodoende berekenen wij ook btw aan onze klanten. Als klant van MyParcel betalen wij 21% btw over alle zendingen die wij via Myparcel versturen. MyParcel verzend de pakketten met PostNL.

De verzendkosten bestaan, naast de daadwerkelijke verzending, ook deels uit de verpakking van de producten (doos, wikkelfolie, tape, labels, pakbon, bubbelfolie) en een stukje handling. Dit alles tezamen bepalen de verzendkosten.

Zelf verdienen wij nagenoeg niets aan de verzending en is het bedrag dat wij rekenen voor de verzending kostendekkend.

Voor meer informatie over btw en MyParcel kun je op deze link drukken.

Ons team helpt graag mee aan een goed printbaar bestand. Mail ons je logo of wat je wilt hebben op het parkeerbord. Je ontvangt zoiezo altijd eerst een digitale drukproef ter akkoord. Pas na jouw akkoord gaan we de borden bedrukken. Mail ons jouw logo en gegevens en wij gaan voor jou aan de slag!

Wij voorzien de borden van polymeer full-colour sticker met een beschermende polymeer laminaatlaag. De bedrukking is zeer duurzaam en gaat jaren lang mee. Daarnaast is het bord, paal en de beugels van aluminium, dus deze roesten niet.

Na jouw (offerte)aanvraag of mail, ontvang je altijd eerst een offerte en digitale drukproef van ons. Na jouw akkoord mailen wij de factuur met betaallink voor iDeal of Bancontact (voor België). De factuur kun je dan per bankoverschrijving of d.m.v. de betaallink aan ons overmaken. Na de betaling ontvang je de parkeerborden na 2 – 3 werkdagen.

In onze webshop kun je makkelijk betalen met iDeal, Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard en Maestro.

Heb je vragen over de betalingswijze? Bel ons en wij staan je graag te woord: T 010 751 34 77

Ja, dat kan zeker. Mail ons het bestand of logo en wij zorgen voor nieuwe sticker(s). De kosten voor een nieuwe sticker is € 15,- excl. btw.

Zelf parkeerborden plaatsen is niet moeilijk, althans als je een beetje handig bent.
We hebben hier een artikel over geschreven en deze vind je in de volgende link: Parkeerborden plaatsen

Ja, dat kan zeker. Hier hebben wij speciale wandbeugels voor. Vul dit even in bij de opmerkingen in het offerte-formulier en dan zullen wij hier snel op reageren.

Ja, dit kan zeker. Kijk bij de losse onderdelen en dan bij aluminium palen om een lengte uit te kiezen die bij uw situatie past. De levertijd bij bestellingen met langere palen dan 150cm is 3 tot 4 werkdagen.

De volgende bestanden zijn geschikt om aan te leveren
– .pdf met lettertypes in contouren

– .jpg (liefst hogere resolutie vanaf 1mb)
– .eps / in Adobe illustrator t/m versie CC en lettertypes omgezet naar contouren (ctrl+shift+o)
– .ai t/m versie CC en lettertypes omgezet naar contouren (ctrl+shift+o)
Indien je geen geschikt bestand hebt helpen wij je natuurlijk graag verder.

Wij streven ernaar om alle aanvragen op werkdagen binnen 3 uur te beantwoorden. Incl. offerte en digitale drukproef.

Ja bel of mail ons! 010 751 34 77 of info@parkeerbord.nl
Onze parkeerwachters staan klaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!