Parkeerbord kopen? Bestel makkelijk, goedkoop en snel!

Parkeerborden kopen met uw eigen logo? Bij ons doe je dit makkelijk, goedkoop en supersnel.parkeerbord-met-paal-beugels-en-paaldop

Wij bedrukken het parkeerbord met jouw logo of tekst. En leveren deze compleet incl. paal en klemmen. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te parkeren op de plaats van bestemming! Zo kun je gemakkelijk een parkeerbord kopen bij Parkeerbord.nl. Dit zijn de voordelen wanneer je een parkeerbord gaat kopen bij Parkeerborden.nl:

  • GRATIS ontwerp
    • Incl. bedrukking met jouw logo of tekst
    • Aluminium parkeerbord 60x20cm met omgezette rand
    • Compleet geleverd incl. paal + beugels

Vul het offerte-formulier in en ontvang snel een prijs en digitale drukproef per mail.

Heb je vragen over een parkeerbord welke je wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op!
Onze parkeerwachters staan jou graag te woord!

Goedkoop parkeerborden kopen

Parkeerborden kopen voor jouw bedrijf? Laat bezoekers, klanten en/of personeel zien waar zij mogen parkeren met de parkeerborden die je bij ons voordelig kunt kopen. Koop bij ons professionele parkeerborden, compleet geleverd met paal en klemmen. Natuurlijk bedrukken wij parkeerbord ook voor jou!

Wil je alleen jouw logo bedrukken op de parkeerborden welke je gaat kopen? Of bv. het logo met de tekst ‘bezoekers’ of ‘directie’ ernaast? You name it, we make it! Koop online een parkeerbord en mail ons jouw wensen en ontvang altijd eerst een digitale drukproef per mail van ons ter goedkeuring. Pas na jouw akkoord gaan wij de parkeerborden maken. Wil je meerdere parkeerborden kopen? Dat is geen enkel probleem bij ons!

De maat van onze parkeerborden is standaard 60x20cm. De borden voorzien wij van full-colour stickers met jouw logo en/of tekst incl. UV-beschermlaminaat, zodat het parkeerbord goed is beschermd tegen zon en regen.

Parkeerborden compleet geleverd

De aluminium parkeerborden met omgezette rand leveren wij compleet incl. aluminium paal afgewerkt met een nette zwarte plastic afwerkdop bovenop. Ook ontvang je 2 beugels waar je makkelijk het parkeerbord mee aan de paal kunt bevestigen. (foto’s van de klemmen en de plastic dop zie je in de voorbeelden)

De aluminium palen zijn 150cm lang met een diameter van 48mm, deze kun je makkelijk een flink stuk in de grond proppen, waardoor het parkeerbord stevig zal staan. Het voordeel van aluminium palen is dat deze licht in gewicht zijn en niet roesten.
Wil je gepersonaliseerde parkeerborden kopen? Voor professionele service ben je bij ons dus echt aan het juiste adres!

Na jouw aanvraag ontvang je altijd eerst een offerte en een digitale drukproef per mail. Zo zie je hoe het parkeerbord zal worden qua ontwerp. Wij adviseren ook altijd daarin, zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen. Jouw parkeerbord is namelijk ook ons visitekaartje! Parkeerbord kopen? Doe dit bij Parkeerbord.nl en ontvang zeer snel jouw bestelling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe meer borden je nodig hebt, des te goedkoper de stuksprijs. Een parkeerbord bestellen kan eenvoudig en snel bij ons!

Voor een offerte op maat mail ons: info@parkeerbord.nl of bel 010 751 34 77
Onze parkeerwachters staan klaar om jouw vragen te beantwoorden als je parkeerborden wilt kopen!