Parkeerbordjes

Heb jij parkeerbordjes nodig voor op de parkeerplaats van jouw bedrijf? Dan bestel je deze makkelijk, goedkoop en snel bij Parkeerbord.nl. Parkeerbordjes die je bij ons bestelt, bedrukken wij met het logo van jouw bedrijf en/of de gewenste tekst. Hier heb je zelf veel vrijheid in, je kunt namelijk makkelijk je eigen parkeerbord ontwerpen.

Ook kun je kiezen uit meer dan 250 standaard parkeerbordjes. Natuurlijk leveren wij ook alle bevestigingsbeugels en palen die je nodig hebt om de parkeerborden op te hangen / te plaatsen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn om parkeerbordjes te bestellen op onze website? Op deze pagina voorzien we je van alle informatie. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Parkeerbordjes compleet geleverd

De parkeerbordjes die wij leveren zijn van aluminium en hebben een omgezette rand. Echt 100% kwaliteit dus! Daarnaast voorzien wij deze parkeerbordjes van de gewenste bedrukking, dit hoef je dus niet zelf te doen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen: standaard maten die wij verkopen zijn 40x15cm, 50x15cm, 60x20cm of 60x40cm. Daarnaast leveren wij ook alle toebehoren zoals aluminium palen, beugels, paaldoppen en nog veel meer. Wij hebben een compleet assortiment met alleen maar de beste producten.

Veel verkochte parkeerbordjes

Ontwerp makkelijk je eigen bord of kies uit meer dan 250 standaard borden en kies de gewenste bevestiging. Bestel met paal, muurbeugels, hekbeugels of een los bord. Hieronder een aantal van onze meest verkochte borden:

40x15cm
Vanaf:  49,00 excl. btw
ontwerp zelf
60x20cm
Vanaf:  59,00 excl. btw
ontwerp zelf
Vanaf:  49,00 excl. btw
Vanaf:  49,00 excl. btw

Je ontvangt van ons een digitale proefdruk ter goedkeuring

Het is wel zo handig als je klanten weten waar ze kunnen parkeren. Bij parkeerbord-dorParkeerbord.nl ben je dan ook aan het juiste adres om dit te realiseren. We leveren complete en professionele parkeerborden. Deze bedrukken we geheel naar eigen wens.

Nadat je een parkeerbord met eigen ontwerp hebt besteld. Ontvang je van ons altijd eerst een digitale drukproef per mail. Zo weet je precies hoe het bord eruit komt te zien. Pas na jouw akkoord gaan we de parkeerborden maken en opsturen.

Parkeerborden incl. bedrukking met beschermende laminaatlaag

De parkeerbordjes worden fullcolour bedrukt en daarna voorzien van een beschermende laminaatlaag. Hierdoor zijn de parkeerbordjes beschermd tegen zon en regen. Daarbij gaat de bedrukking jaren mee zonder dat er verkleuring optreed. De overige materialen die meegeleverd worden zijn van aluminium dus deze roesten niet. Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteit. En niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!

Speciale wensen? Laat het ons weten!

Wil je de parkeerborden liever niet in de grond plaatsen, maar deze bevestigen aan een muur? Dan is dit ook een mogelijkheid. Je kunt dit eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. In ons assortiment beschikken we namelijk ook over muurbeugels. Deze zijn geschikt voor de parkeerborden en zijn eenvoudig te bevestigen.

Ook wanneer je langere palen wilt bestellen dan de standaard palen welke we meeleveren bij de parkeerbordjes, dan is dit mogelijk. Hiervoor geldt ook dat je dit aan kunt geven tijdens het bestelproces. We verkopen ook (spijlen)hekbeugels, paalbeugels en andere speciale beugels om het bord te monteren. We hebben overal wel een oplossing voor.

Bestel je parkeerbordjes snel bij Parkeerbord.nl!

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag. Je kunt de bestelling eenvoudig betalen met iDeal of andere betaalmogelijkheden, zoals bv. Creditcard of Paypal. Grotere bedrijven en overheidsinstellingen kunnen bij ons ook op rekening per factuur betalen. Neem dan even contact met ons op om dit te bespreken.

Levertijd parkeerbordjes

Wij proberen de parkeerbordjes altijd zo snel mogelijk te leveren. Voor standaard parkeerborden hanteren wij een levertijd van 1 – 2 werkdagen. Voor parkeerborden met eigen ontwerp / logo geldt een levertijd van 2 – 3 werkdagen. Mocht je de parkeerborden nog sneller nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk altijd met ons overleggen. Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je eerst advies voordat je de parkeerbordjes bestelt bij Parkeerbord.nl? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. Wij zullen je dan graag te woord staan.

Vanaf:  49,00 excl. btw
Vanaf:  49,00 excl. btw
Vanaf:  49,00 excl. btw
Vanaf:  49,00 excl. btw
Vanaf:  49,00 excl. btw
Ga naar standaard borden ga naar zelf ontwerpen